Замовлення прес-форм та штампів з Китаю

      Якщо прес-форма чи штамп досить складні, мають великі габарити або сильно підтискають терміни, є сенс звернутися до закордонних фахівців. Прес-форму чи штамп можна замовити як у Європі, так і в Китаї. Ці вироби з Європи, наприклад, з Німеччини мають більшу вартість, ніж з Китаю. Сьогодні цілі регіони Китаю спеціалізуються на випуску таких виробів.

     Усі ці фактори й призвели до того, що наша кампанія підібрала собі партнера з виготовлення прес-форм та штампів у Китаї.

     Технологію запуску у виробництво можна описати в такий спосіб. Одночасно з розробкою 3D моделі виробу формується технічне завдання виготовлення прес-форми чи штампу. У технічному завданні необхідно вказати тип термопластавтомату (ТПА) чи пресу, які будуть використовуватись при литті чи штамповці, матеріал з якого виготовлятиметься виріб, стійкість і т.п.

     3D модель з технічним завданням відправляється нам на e-mail. Після цього ми надсилаємо ці дані виробнику прес-форми чи штампу в Китаї. Протягом 3-7 днів нам надсилається комерційна пропозиція, в якій вказується ряд параметрів: габарити, вага, матеріал з якого будуть виготовлені формоутворюючі поверхні прес-форми чи штампу, стійкість прес-форми чи штампу. Одночасно можна буде побачити компонування цих виробів. Всю цю інформацію ми потім надаємо замовнику прес-форми чи штампу.

      Основними факторами, що впливають на вартість виготовлення прес-форми чи штампу, є такі основні параметри:

1. Складність самої деталі.

2. Кількість гнізд прес-форми чи штампу (кількість виробів, що одночасно виробляються).

3. Наявність рухливих та всіляких допоміжних елементів.

4. Напрацювання на відмову. Зрозуміло, що ціна виготовлення прес-форми чи штампу з малим життєвим циклом завжди буде меншою, ніж вартість, оснащення, розрахованої на мільйонні тиражі.

    Термін виготовлення середньої складності прес-форми чи штампу від 1 до 4 місяців. Доставка даної продукції може тривати від 1 до 3 місяців. Передплата початку запуску роботи з виготовлення становить 50%. Після того, як виріб буде виготовлений, експрес-поштою доставляються пробні відливки чи штамповки для узгодження із замовником.

    Якщо будуть виявлені недоліки, виріб допрацьовується та знову відправляються пробні відливки чи штамповки. Ця процедура також може зайняти певний час.

    Після прибуття виробу в Україну, знову проводиться випробування прес-форми чи штампу на підприємстві замовника. За результатами випробування складається технологічна карта або паспорт, де вказуються режими роботи прес-форми, час циклу, норма витрати матеріалу, вага відходу (якщо є), тип матеріалу. Після отримання позитивного результату, підписується акт прийому-передачі та прес-форма чи штамп переходить у власність замовника.

    На дані вироби розповсюджується гарантія від виробника та у разі виникнення проблем, наше підприємство безкоштовно проводить ремонт та заміну запчастин які вийшли з ладу.